Festa Nadal 2001

Enguany, fins i tot la nevada del cap de setmana ens ha ajudat a ambientar-nos pel Nadal. Al Pius no ha mancat l’ambient nadalenc. De dilluns a dijous , al vestíbul a l’hora d’esbarjo, ens ha visitat el Carter Reial a qui hem pogut lliurar tots els nostres desitjos que posteriorment eren exposats en un arbre-mural. (continua….)

Avui divendres , a l’interior de la casa hem començat amb un a Xocolatada amb coca, mentre a l’exterior uns quants valents esporitses ens han fet uns exhibició de “skate board” a la pista de futbol i ens han engrescat a participar-hi.
Al vestíbul hi havia muntat un Pessebre vivent, presidit per Josep i Maria i el Nen, acompanyats dels pastors i pastores i l’àngel, i fins i tot de dos ases de debò.
Al cap de poc han arribat , en un gran decapotable els Reis d’Orient i la banda de l’institut els ha donat la benvinguda. Els Reis han adorat l’Infant i han presidit al gimnàs la cantada de nadales. S’han concedit els premis dels Concursos de Felicitacions de Nadal i de la Decoració Nadalenca de les classes i s’ha fet la rifa de tres paneres. Felicitem els guardonats del concursos, els afortunats de les paneres, tots els que han fet possible la Festa Nadalenca, i a tots vosoltres, lectors d’aquestes ratlles. Bones festes! J.V. i M.J.F.

ENMIG DE LA PARADA

(per a ser cantada amb aire de festa, amb la música nadalenca d’Allà a sota una penya.)

Enmig de la parada
tenim un institut (que és pistonut).
Enmig de la Prada
tenim uns institut (que és pistonut),
amb “profes” i mainada,
n’hi ha algun d’orellut. (sí, d’orelllut)
N’HI HA ALGUN D’ORELLUT.

La junta directiva
enguany hem renovat (carat, carat!).
La junta directiva
enguany hem renovat (carat, carat!),
és alegre i festiva
i tot ho hem decorat (currat, currat)
I TOT HO HEM DECORAT.

Perquè quedi constància
de tot el que cal fer ( i fer-ho bé).
Perquè quedi constància
de tot el que cal fer (i fer-ho bé),
ben clar i sense arrogància

Notícia enviada per: Anònim