Quina sortida més…..

avui, 2-4-2002

Els alumnes de 3 ESO A i 3 ESO B, hem anat a fer una sortida de l’àrea de Tecnologia, hem anat a visitar el parc eòlic de les Colladetes, (El Perelló) per cert molt interessant ja que ens han descrit tot els materials de la central, i per altra part la fàbrica de mel MEL MÚRIA, la fàbrica més antiga de Catalunya, ja que funciona des de 1810…
Com dèiem, la central eòlica ha estat molt interessant ja que ens han ensenyat tota mena de matèries d’energia: solar, hidràulica, i suposadament de l’eòlica que és la amb que tractaven ells, ens han explicat punt per punt, des del pes del rotor (motor que emmagatzema i multiplica l’energia que produeix les hèlixs), fins a quin preu venien el KW.

Per altra banda, hem anat a visitar la fàbrica de mel (MEL MÚRIA), molt curiosa i entretinguda, ja que després de la visita als magatzems, hem pogut observar i comprar aliments d’aquesta mateixa botiga. Des de mel de Romaní fins a clauers d’abelles, passant per espelmes de tota mida i forma. Les coses que saltaven més a la vista eren: la font de mel, ja que treia mel per tot forat, i uns vestits, molt antics del fundador d’aquesta empresa. Aquest vestit estava “fet pols”, tal com sona, de cosits a no poder-hi haver-n’hi més.
Notícia enviada per: farrufat