Premis Bages de literatura

Divendres passat dia 29 de maig, a la Col·legiata de Sant Vicenç, del Castell de Cardona, tres noies, alumnes del nostre institut, van ser premiades en la festa de lliurament dels PREMIS BAGES JUVENILS DE LITERATURA 2004, convocats per Òmnium Cultural, i que són dotats per Fundació Caixa de Manresa i l’Ajuntament de Cardona. Es tracta de Maria Ribera de 4t d’ESO, que va guanyar en poesia, en la categoria A (fins a 15 anys), Aloma Vilamala de 2n Batxillerat, guanyadora en prosa, en la categoria C (de 17 a 20 anys), i Ivet Soler, també de 2n de Batxillerat, que fou finalista d’aquesta mateixa categoria.

En el transcurs de l’acte vàrem poder escoltar l’actuació de tres grups instrumentals de l’Escola de Música Municipal Musicant, de Cardona, i es presentà la publicació del llibre que recull els treballs seleccionats en la convocatòria d’enguany, que ha estat la vint-i-unena.

A les tres guardonades de la casa vagi l’ENHORABONA! del Departament de Català i de tot el Pius Font i Quer, que justament aquell mateix vespre va cloure amb un sopar, l’any de celebració del 25è aniversari.



Notícia enviada per: jordi