Les vacances de Nadal

El primer que cal dir, es que com tothom tenia moltes ganes de fer-les; ja que va bé desconectar de tant en tant de l’escola, tot i que tampoc ho he pogut fer gaire ja que ens han donat força deures.

Penso que aquestes dates de festa han estat molt positives, i no solament pels regals, que és l’ultima cosa o fet que valoro, si no per a tenir temps per a tu mateix i els que t’envolten, en concret de la familia (paraula molt important i que de vegades no l’hi donem prou importància).

Tinc el costum de donar l’èmfasi de les festes a un dia en particular en el qual em reuneixo amb tota la meva familia. És ni me ni menys que el dia de cap d’any,el final i el començamet a la vegada separats per uns segons; l’importància rau en el fet que es el moment dels bons propósits i de fer un acte de cloenda i valoració per l’any passat.

Abans d’acabar aquesta modesta opinió personal m’agradaria fer referència al significat d’aquestes festes;l’estima i el respecte entre nosaltres i no els regals, que si hi són millor també dit de passada.

Sergi Morales Martínez

Notícia enviada per: smorales