Estada a l’Escala

Els dies 7, 8 i 9 del mes de Juny, els alumnes de quart d'ESO, vàrem anar al poble pesquer de l'Escala (Alt Empordà).

Vam sortir des de les mateixes portes de l'IES Pius Font i Quer a 2/4 de 8 del matí.

Un cop a el poble, deixàrem l'equipatge a el pati de l'alberg (el pati tenia forma de claustre) i ens dirigírem a fer les activitats proposades per a aquella jornada. Cal dir que les activitats eren per classes, fet que comportà que durant el dia, els quarts no es veiessin gaire estona (exceptuant l'hora de dinar). Durant els pocs dies que vingueren, es practicaren tres activitats diferents, com ara el caiac, l'snorkelling o la vela. El propòsit de totes elles, era estimular l'alumnat en la participació i propagar la diversió de les petites vacances.

Val a dir que els dies s'acabaven en forma de cansament estès, val a dir però que aquest últim no pogué impedir que per a la nit, els estudiants sortissin a fer gresca i passar-ho bé .

Deixant a part algun petit incident, cal recordar el viatge a l'Escala com una experiència exhausta però plena de diversió i de bones estones, potser però de cara a un altre any, convindria deixar un xic més d'estona lliure als estudiants per tal que puguin gaudir de la platja en el seu estat menys salvatge.

Sergi Morales Martínez

Notícia enviada per: smorales