Sortida al Club Hockei Terrassa

L’Excursió de tutoria del passat dijous 23 d’Octubre va ser una jornada dedicada a l’esport.
Els alumnes de segon d’ESO van trigar 1 hora en arribar al club d’Hockey de Terrassa. Va ser un dia plujós. El primer que vam fer només arribar allà va ser esmorzar. Quan vam haver esmorzar els professors ens vam dividir en tres grups que feien una activitat diferent: hockey, tennis i bàsquet.

El primer grup va començar amb l’hockey. Es van fer pràctiques de maneig de l’stick amb la pilota i els passes. A alguns els sortia molt bé, però en canvi a altres els era més difícil. Quan faltaven 10 minuts pel canvi d’activitat es va fer un partit d’hockey. Va ser divertit, però hi va haver algun que altre accident.

El segon grup va començar pel tennis. Es van fer pràctiques amb la raqueta i amb la pilota per veure el nivell i el control que tenía cadascú. També es van fer rondes i un partit.

I per últim el tercer grup va començar pel bàsquet, i es van fer diferents activitats:
Primer es va fer un joc que era com el “tocar i parar” però amb una pilota: Un alumne s’havia d’escapar i els altres tiraven la pilota per atrapar-lo. Tot seguit ens van donar unes quantes pilotes perquè els nens i les nenes fessin cistelles.

Vam acabar els jocs a la una del migdia, vam menjar i els professors ens van deixar una hora i mitja d’esbarjo.

Vam arribar a les 16:30 al institut i vam tindre un hora lliure per jugar.
Ens ho vam passar d’allò més bé.
David Martínez

Notícia enviada per: rserenti