Premi “Idees joves”

El darrer divendres 8 de maig, el alumnes de 1 Bat-C vam anar a l’entrega de premis del concurs Idees Joves, que es feia al Kursaal.
Aquest concurs esta organitzat per l’ajuntament, i busca joves amb idees originals i emprenedores.

Aquest any l’entrega va ser divertida, ja que va ser dirigida per Carles Capdevila (periodista i productor exclusiu de l’APM) i la va fer entretinguda i amb un toc d’humor. Però va tenir el mateix de divertida que de sorprenent, ja que després de 2 anys sense guanyar res, el Pius va tenir un guanyador: Carles De la Fuente, premiat a la idea més innovadora, amb el seu “GoodCone”.
Apart del guanyador, hi van haver diversos estudiants del Pius nominats com a finalistes a diferents premis.

L’entrega de premis va anar acompanyada per un discurs d’en Carles Capdevila, que va ser interessant i amè, ja que relacionava fets de la vida quotidiana amb el fet de ser innovador o creatiu.

Més tard vam tenir una segona sorpresa, el Pius com a institut va ser premiat com a “institut més participatiu i amb millors projectes”, junt amb l’Escola Joviat. I la Rosa Serentill va poder pujar ven contenta a recollir el premi.
Ja cap al final, tots els guanyadors es van fer una foto conjunta de la 5ª edició d’Idees Joves.

I finalment tots vam sortir cap a fora on vam tenir una última sorpresa, però en aquest cas dolenta: no hi va haver cap esmorzar.

Oriol Bonals

Notícia enviada per: rserenti