Curs de Moodle: La ment humana

En el moodle de l’institut s’ofereix un curs de divulgació sobre la conducta humana des del punt de vista de la neurociència, de com el CERVELL, en el seu funcionament, crea la nostra realitat i determina la nostra conducta. brain_1

És un curs de lliure accés per a tothom. Per accedir-hi es pot fer a través d’una de les dues opcions següents:

  1. Directament des d’aquí la plana web de l’institut, dins de l’apartat el Tauler i a través de la icona de la imatge.
  2. A través del moodle de l’institut: www.iespfq.cat/moodle/ → Tots el cursos → Cursos → LA MENT HUMANA.

El curs està format per un conjunt d’escrits particulars, són assaigs i reflexions sobre la conducta humana des del punt de vista de la neurociència. A més analitzo la utilitat d’algunes idees humanes. Com alguna part dels escrits són d’opinió personal, són perfectament criticables i qüestionables (“les meves idees, pel fet de ser meves, no tenen perquè ser millors, encara que jo ho pugui pensar, ni molt menys absolutes”).

A part dels escrits particulars, es poden visualitzar unes presentacions, força interessants, sobre enganys cerebrals. A més, es pot visitar el bloc, molt recomanable, del Catedràtic de la Facultat de Medicina de la Universidad Complutense de Madrid, Francisco J. Rubia Vila, i llegir-ne alguns dels seus escrits i conferències sobre el tema.

Notícia enviada per: fsolis