Beca Europa

L’alumne David Ferrer i Sànchez de 2n de Batxillerat ‘B’ ha estat seleccionat entre els 50 millors expedients acadèmics de l’estat espanyol i ha estat premiat amb una Beca Europa.david_ferrer

Aquesta beca és una iniciativa dins del panorama universitari europeu, que neix de l’esforç conjunt del Grupo Santander i la Universidad Francisco de Vitoria. L’objectiu d’aquesta beca és premiar i potenciar el talent dels millors alumnes pre-universitaris d’Espanya i promoure un coneixement profund i compromès del que significa ser universitari en l’Europa actual.

Per aconseguir aquesta beca, el David ha hagut de passar 3 fases eliminatòries, incloent un cap de setmana de treball a la pròpia universitat Francisco de Vitòria a Pozuelo de Alarcón, Madrid, el passat mes d’abril.

Acompanyats per un equip de formadors acadèmics, el David juntament amb 49 estudiants més de tot l’estat espanyol, farà un viatge per les universitats europees més antigues i més prestigioses durant el mes de juliol. Participarà en un intens programa de conferències, grups de discussió i trobades amb personalitats d’alt nivell, provinents del món universitari, cultural, polític, empresarial i mediàtic.

Esperem que l’experiència sigui del tot positiva i que pugui gaudir d’aquests dies ben merescuts.

ENHORABONA, DAVID

Notícia enviada per: jmarin