Visita a Pascual

Aquest any, en la matèria d’economia,  hem anat a visitar la fàbrica Pascual, amb la finalitat de saber quin és i com es realitza el funcionament d’una fàbrica.pascual

En arribar, ens van conduir fins a una sala, on ens van explicar el funcionament de la fàbrica, la qualitat que havien de tenir els productes, si tenien cura del medi ambient, el temps que estava el producte a la fàbrica… També ens van ensenyar uns vídeos perquè ho entenguéssim més bé, on a part de fer un resum de la xerrada, ens van ensenyar diferents sèries on sortien els seus productes.

Al acabar l’explicació, ens van fer una degustació dels seus productes, en la qual varem participar encantats. Seguidament, ens van ensenyar el funcionament de la fàbrica, on vam tenir l’oportunitat de veure en directe com es creen els envasos de la llet. Finalment ens van fer un resum  sobre el funcionament de les seves depuradores.

En acabar la visita, i abans de marxar, ens van donar a cada un, un lot de productes Pascual. Ha estat tot molt  interessant.

Gisela Barrios Mases

Notícia enviada per: jmarin