Avui he escoltat el silenci

Avui he escoltat i sentit el silenci, i m’ha emocionat.

Els alumnes de 3r del Pius ens han demostrat que al silenci se li pot posar molt més que veu. “Five days to dance, La veu del silenci” interpretat al Kursal ha sigut una representació simbòlica que ha corprès a tot el públic. Confesso amb orgull que he plorat d’emoció.

La vostra joventut aporta uns valors intrínsecs, força, energia, impuls, explosivitat, que expressats desordenadament esdevenen un guirigall convuls i confús, però conduïts en l’entorn d’un marc integrador comú adquireixen un fluir ordenat, harmònic i bell, capaç d’expressar els sentiments més íntims de l’ànima, la vostra actuació m’ha desvetllat i desfermat un torrent d’emocions que m’han transportat a un estat d’ànim impossible de descriure en tota la seva amplitud i magnitud.

En els vostres rostres he copsat alegria, joia, camaraderia, altruisme, generositat i una expressivitat que per més adjectius que cerqui no abastaran la totalitat dels sentiments que heu compartit.

A la meva vida laboral gaudeixo amb un conjunt de persones meravelloses, no me les mereixo, mai podré agrair-los  tot el que han fet i fan per a mi, però ja fa molts anys que vaig comprendre que l’alegria i ganes d’anar a treballar cada dia amb il·lusió i esforç m’ho donaven uns alumnes com vosaltres, alguns són els vostres pares, avui vosaltres m’heu fet renovar aquest compromís. Gràcies.

Una vegada més moltes felicitats i enhorabona per la feina ben feta.

Amb afecte i gratitud.

Gabriel

Notícia enviada per: gribalta