Setmana de la mobilitat sostenible i segura

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema europeu ‘Mobilitat intel·ligent. Economia potent.’, la Setmana del 2016 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el potencial de la mobilitat intel·ligent a l'hora de contribuir al desenvolupament econòmic.

Des de la coordinació d’activitats extraescolars es proposa a l’alumnat del centre  que aquesta setmana  vingui a peu o en bicicleta. Per tal que l’activititat sigui exitosa, hi haurà una compensació per a  aquells cursos que tinguin més participants. Des de l’institut es reservarà un espai tancat, per poder aparcar la bicicleta, tot i que és aconsellable que l’alumnat que vulgui portar la bicicleta porti una cadena amb cadenat per seguretat.

Cal, també,  l’ús del casc i de l’armilla reflactant si vénen amb bicicleta,  per seguretat de l’alumne/a.  És responsabilitat de la família qualsevol incident que pugui passar fora i dintre del centre durant l’horari escolar, relacionat amb aquesta activitat.

Notícia enviada per: morive1