Xerrada del projecte Idees Joves

Vàrem sortir del recinte de l’institut a les 11:20 a.m. cap al Conservatori. Un cop allà, ens vam concentrar per entrar. Hi havia tres empresaris que ens van explicar les seves experiències.

Una empresària ens va comentar la seva empresa Baula Projectes, SCCL. No ens va convèncer gaire, és una empresa de serveis als organismes públics. Després ens va parlar el Josep des de Xina via Skype (una xarxa telecomunicativa a millorar, ja que les connexions intercontinentals fallaven sovint i es van haver de repetir les trucades diversos cops). Aquell empresari anemenat Josep Porras, era propietari i creador de Bonus Marketing Productions, SL. És una empresa que fabrica els obsequis que es posen a l’interior de les bosses de patates. Per acabar ens van explicar un projecte molt innovador i divertit anomenat La Clau Room Escape. Aquest últim projecte ens va encisar i ens vàrem engrescar per anar-hi amb algun amic o company algun dia. Es tracta d’un joc de rol que es realitza en un espai tancat i s’ha de resoldre un enigma.

Ens van semblar unes experiències interessants, que no van tenir por de fracassar i van aconseguir tirar endavant, amb actitud emprenedora!

Enric Muñoz i Miquel Oliva

Notícia enviada per: rserenti