Premis idees joves

El passat dijous els alumnes d’economia de l’empresa de primer de batxillerat vam assistir al lliurament de premis del concurs Idees Joves 2017 que organitza cada any l’Ajuntament de Manresa. El concurs d’Idees Joves consisteix en que els alumnes dels diferents centres de Manresa hem de crear una idea empresarial.

Des de l’institut hem participat en aquest projecte per parelles: hem hagut de fer el disseny de tot el procés de producció i elaboració fins arribar al producte final que ha sigut la creació de la idea empresarial.

Del grup de primer de batxillerat van passar a la final quatre productes però el que s’ha emportat premi és el producte PLAEST, un producte que permet estendre i planxar a la vegada.

Per fer aquest producte primer vam fer la memòria de creació del nostre producte i un maqueta, acte seguit vam elaborar el producte a escala per utilitzar-lo i finalment vam fer la campanya de vendes fent una anàlisi de mercat i enquesta amb un  vídeo promocional. Una vegada acabat el treball vam presentar-lo a la convocatòria d’enguany d’Idees Joves. Ens hem emportat el premi especial a projecte més ben treballat valorat en 150 euros.

Martí Roura i Júlia Soler 

Notícia enviada per: rserenti