Reunió viatges curriculars 2n Batxillerat (alumnat)

Benvolgudes famílies,

El centre ofereix a tot l’alumnat de 2n de Batxillerat la possibilitat de fer unes sortides curriculars amb pernoctació amb diferents destinacions segons l’itinerari acadèmic cursat. Totes les sortides aniran acompanyades d’activitats acadèmiques.

Les sortides es duran a terme dins la setmana del 18 al 22 de desembre 2017, i tenint en compte que es treballarà el currículum, l’activitat lectiva al centre quedarà aturada.

S’ofereixen tres sortides: Roma, Castella-País Basc i Londres.

  • L’alumnat que cursa les matèries de Llatí i/o Història de l’Art està assignat per currículum a la sortida de Roma.
  • La resta d’alumnat podrà escollir la proposta que consideri que s’adeqüi millor als seus interessos acadèmics.

Per dur a terme aquesta proposta caldrà que es compleixin dues condicions:

1.- Que hi hagi una inscripció mínima del 60% de l’alumnat de 2n de BAT

2.- I un mínim de 15 alumnes per viatge.

Els pressupost aproximat del viatge a Roma és de 350€;  el de Bilbao 250€ i el de Londres 400€. Aquest preus poden variar en funció del nombre d’alumnes inscrits i de les tarifes aèries del moment. Es podrà pagar en tres terminis.

El primer pagament* servirà de confirmació-reserva de la participació de l’alumnat a una d’aquestes sortides. Aquest import no es retornarà (llevat de casos de força major degudament documentats o en cas que el centre anul·li aquestes sortides per no complir-se les dues condicions anteriors). La data límit per fer aquest primer pagament* és el divendres 06-10-2017 . Passada aquesta data no s’acceptarà cap pagament. Al fer el pagament, indiqueu el curs, nom i cognoms de l'alumne/a i "Viatge curricular de 2nBAT". Caldrà lliurar el resguard de pagament al professorat organitzador.

*PRIMER PAGAMENT :      ROMA: 110 €    CASTELLA-PAÍS BASC: 85 €      LONDRES: 180 €

Més endavant rebreu una carta on us informarem dels següents pagaments i on us convocarem per fer una reunió de mares i pares.

Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte que us puguem aclarir.

La Direcció i el professorat organitzador.

Notícia enviada per: vgrau