Èxit d’assistència a la Jornada de Portes Obertes d’ESO

Una vegada més, les famílies interessades en portar els seus fills i filles al nostre centre vau desbordar les expectatives d'assistència previstes. Les famílies van participar activament  de la jornada de portes obertes que el professorat del centre, juntament amb l'alumnat, havia organitzat amb l'objectiu de donar a conèixer el model de treball del nostre centre.

L'equip de professorat  del centre volem agrair-vos la vostra confiança i esperem que la sessió us hagi pogut resoldre tots els dubtes que teníeu sobre el Pius.

Una primera xerrada d'uns 25 minuts va donar el tret de sortida de la jornada. Durant la xerrada, el director, membres de l'AMPA i la coordinadora pedagògica, van exposar el model d'ensenyament del nostre centre i les activitats que s'hi realitzen durant el curs.

En acabar, les famílies van ser acompanyades per professorat i alumnat del centre, per fer una visita guiada de les instal·lacions. A més, durant la visita van poder gaudir de les explicacions que el mateix alumnat de primer d'ESO havia preparat i també algunes activitats que el professorat va poder mostra-los amb l'ajuda d'alumnat de 3r i 4t d'ESO del mateix institut.

Moltes gràcies a totes i a tots els que ho vau fer possible!

Notícia enviada per: vgrau