Dia d’Europa

Dimecres 9 de maig de 2018, va ser el dia d’Europa, un dia molt important per tots nosaltres, però sobretot pel nostre institut.  Aquest dia és tan especial ja que el nostre centre aquest any ha acabat una etapa molt bonica, un ERASMUS+ i per commemorar aquest projecte diferents cursos del centre van dur a terme un seguit d’activitats.

Aquestes activitats van ser:

Els alumnes de 1r d’ESO van fer un mapa d’Europa i a l’acte cada un d’ells va deixar impremtades les seves mans dins de la silueta.

Els nois i noies de 4t d’ESO de la matèria d’economia i filosofia van dur a terme un mur amb reflexions on hi havia fal·làcies i veritats sobre l’Europa actual.

Els alumnes de 1r de batxillerat econòmic van dur a terme la presentació del acte ja que són els que aquest any han fet l’ERASMUS+  i són els que han treballat més aquest tema i l’han pogut viure des de més a prop.

Aquest acte ens va agradar molt a tot els alumnes ja que ens vam sentir representats amb tot el que es deia i sobretot en el que deia el manifest que es va llegir per commemorar l’acte.

Laura Gallardo

 

Notícia enviada per: rserenti