Normativa mòbils: ús regulat dels mòbils a l’interior de l’edifici

Arran de l’experiència dels darrers anys i després del treball de prospecció fet el curs passat, el centre ha adoptat mesures per regular l’ús dels mòbils i mirar d’aprofitar-los com a eina pedagògica, tot evitant-ne l’efecte distorsionador i generador de conflictes.

La reflexió interna i la informació recollida sobre com s’actua en els diferents centres de Manresa ens ha portat a adoptar la següent proposta:

  • L’ús del mòbil estarà regulat dins de l’edifici i es podrà utilitzar quan ho autoritzi el professorat.
  • Durant l’horari lectiu, el mòbil haurà de romandre apagat i guardat dins la motxilla o en lloc no visible.
  • Sempre que no hi hagi un ús il·legal del mòbil i/o altres aparells electrònics, la incidència particular d’utilitzar un aparell electrònic sense l’autorització del professorat corresponent serà gestionada com fins ara: s’amonestarà verbalment l’alumne/a, se li prendrà l’aparell, es portarà a capçalera d’estudis i la família el podrà passar a recollir en el termini establert.

Per tal de facilitar l’aplicació d’aquestes mesures, s’ha establert el primer trimestre com a període d’adaptació. A més, s’han penjat cartells per l’interior de l’edifici, tot recordant que hi ha un ús regulat dels mòbils.

Notícia enviada per: vgrau