Esquí alpí a la Masella

Aquest febrer hem organitzat les tradicionals esquiades pels diferents cursos de ESO i 1r de batxillerat. Els de 2n d'ESO i 1r de Batxillerat van anar a la Masella a fer esquí alpí els primers i alpí o snow els segons el dimarts 5 de febrer. Els de 4t ESO van anar el 19 de febrer a fer esquí o snow. 

A pesar de que la neu aquest any ja esta "primavera", gràcies al treball de la neu que fan a l'estació, van poder gaudir de dues jornades esplèndides de sol amb cursets a 'inici del matí i esquí lliure per nivells la resta de la jornada.

Notícia enviada per: pnavarro

Esquí de fons a Lles de Cerdanya

Des del departament d'Educació Física s'han gestionat les tradicionals "esquiades" per realitzar activitat física al medi natural proper. El dimarts 5 l'alumnat de 3r d'ESO i el dimarts 19 els de 1r d'ESO van pujar a Lles de Cerdanya per practicar l'esquí de fons.

Durant tres hores van poder recórrer els circuits d'aquesta estació sota la supervisió tècnica de monitors d'esquí de la zona. Després van acabar passant el dia dinant a l'alberg i jugant a la neu fins l'hora de recollir. A pesar que aquest any la neu ja està transformada per ser febrer el gruix ens va permetre gaudir d'una jornada diferent a la muntanya.

Si es comparen les dues fotos de la font fetes a 2100m d'alçada amb una diferència de 15 dies es pot observar com va marxant la neu.

Notícia enviada per: pnavarro