L’univers lector adolescent: Llegir mola

Els hàbits de lectura i la manera de llegir dels nostres adolescents estan canviant i evolucionant cap a un nou paradigma. Convivim amb una generació de joves lectors avesats a les pantalles, la fusió entre text i imatge i les interaccions a través de les xarxes socials. Us proposem la xerrada L'UNIVERS LECTOR ADOLESCENT: LLEGIR MOLA, el dimarts 2 d'abril a les 20:00 h. del vespre, a la biblioteca de l'institut.

Els hàbits de lectura i la manera de llegir dels nostres adolescents estan canviant i evolucionant cap a un nou paradigma. Convivim amb una generació de joves lectors avesats a les pantalles, la fusió entre text i imatge i les interaccions a través de les xarxes socials. Des del punt de vista de l'adult, hem d'intentar no caure en el prejudici i seguir tenint el paper rellevant que teníem fins ara: ser prescriptors de lectures i companys de viatges literaris dels nostres fills i alumnes.

Us proposem la xerrada L'UNIVERS LECTOR ADOLESCENT: LLEGIR MOLA en la qual us mostrarem eines, recursos i obres que us permetran continuar exercint d'acompanyants d'aquests joves lectors i, també, espolsar-nos alguns tabús sobre els nous gèneres literaris no tan coneguts pel públic.
 
La xerrada serà conduïda per la Maria Cirera, traductora literària i bibliotecària; i per l'Aleix Solà, filòleg i professor de secundària, ambdós coneixedors i prescriptors habituals de lectures per joves adolescents.
 
Us convidem a acompanyar-nos, el dimarts 2 d'abril a les 20:00 h. del vespre.
 
Salut i llibres.

Notícia enviada per: asola239