Ara sí, ja som a la recta final i comença a fer caloreta… i com que a la classe de cuina són molt llaminers, vam decidir posar el punt final a la nostra experiència gastronòmica fent uns batuts refrescants i revitalitzants amb gelat i fruites. Vam elaborar-ne tres varietats: Xocolata (amb gelat de xocolata, llet i xocolata ratllada per sobre), Maduixa (amb gelat de nata, llet i maduixes) i de préssec (amb gelat de nata, llet i préssecs). La recepta és ben fàcil: en una batedora/liquadora es posen el gelat, la fruita i la llet. Ho tapem, perquè si no tindríem un bon sidral, i la màquina fa tota la feina: batre els ingredients fins a deixar-los amb una textura espessa i escumosa. Agafem un got ben original, si és possible, i posem el nostre batut. Ja només, ens fa falta guarnir-ho amb un bon rajolí de nata i gaudir-lo mentre pensem en les merescudes vacances que s'apropen. I amb aquesta recepta tan estiuenca, els vostres cuiners preferits s'acomiaden fins al proper curs, on cuinarem noves receptes i incrementarem el nivell d'exigència culinària. BON ESTIU!!
Notícia enviada per: racuna