Lloguer d’armariets personals per a l’alumnat

L’AMPA de l’Institut Pius Font i Quer ofereix a l’alumnat de: 3r i 4t d’ESO i de batxillerat, la possibilitat de llogar un armariet per guardar-hi els seus objectes personals. Aquests armariets estan situats al corredor del 1r pis i s’hi pot accedir ininterrompudament durant tot l’horari escolar.

El preu del lloguer és de 25 € anuals. Amb aquest preu es dóna una clau; si se’n volen més, cal marcar-ho en el rebut i es cobraran 4€ per cada clau suplementària. N’hi ha unes quantes que s’obren amb codi numèric, per a compartir no calen dos claus.

Es pagarà directament al Banc de Sabadell; als seus caixers automàtics, menú – Altres, submenú: – Pagament a tercers, introduir el codi de l’AMPA, nº: 001632; un cop fet el pagament, s’haurà de portar el rebut a consergeria abans del dia 6 de setembre de 2019.

A partir del dia 13 de setembre, es podrà passar per consergeria a recollir la clau o el codi de l’armariet. Les claus es repartiran per rigorós ordre de recepció dels rebuts no de la data de pagament.

Tant  la Direcció de l’Institut com l’AMPA valoren molt positivament la utilització d’aquests armariets, perquè garanteix una major seguretat per a l’alumnat i l’ajuda a organitzar-se. També ajuda  a mantenir endreçada i organitzada l’aula. Al calaix de la taula de la classe hi cap el material just per a una hora de classe i acumular-hi més material dificulta molt una correcta organització i endreça; a més a més, l’alumnat, quan és fora de la seva aula, pot anar a buscar-hi el material quan calgui, sense necessitat d’interrompre la classe.

                   Manresa, juny de 2019.

Notícia enviada per: guro