Ja tenim loteria de la grossa de Nadal!

Engega de nou el Projecte Solidari de la Cala Montjoi amb la venta de loteria de la Grossa de Nadal!

Des de fa cinc cursos, els pares i mares de 2on d’ESO amb la col·laboració de l’AMPA s’organitzen per tal de promoure activitats que permetin recaptar fons per pagar part de la despesa del crèdit de síntesis a la Cala Montjoi. L'objectiu és vetllar perquè tots els alumnes que ho desitgin puguin gaudir del crèdit de síntesi a la Cala Montjoi, independentment de quina sigui la situació econòmica familiar. I a la vegada, aprendre a ser solidaris i treballar la cultura de l’esforç per obtenir un resultat individual  i col·lectiu.

A partir del proper dimecres 30 d'octubre els i les alumnes de 2on d'ESO que participen del Projecte Solidari de Cala Montjoi ja tindran a disposició els números de loteria de la grossa de nadal per a vendre.

Tanmateix, eDes de fa cinc cursos, els pares i mares de 2on d’ESO amb la col·laboració de l’AMPA s’organitzen per tal de promoure activitats que permetin recaptar fons per pagar part de la despesa del crèdit de síntesis a la Cala Montjoi. L'objectiu és vetllar perquè tots els alumnes que ho desitgin puguin gaudir del crèdit de síntesi a la Cala Montjoi, independentment de quina sigui la situació econòmica familiar. I a la vegada, aprendre a ser solidaris i treballar la cultura de l’esforç per obtenir un resultat individual  i col·lectiu.s podrà comprar loteria directament al despatx de l'AMPA en horari de dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h.

El preu de la butlleta és de 5 euros.

Sigues solidàri/a i col·labora amb la compra de la loteria!

Notícia enviada per: acasas1