Presentació de l’IMPLICA’T

El dimecres 15 d'octubre es va presentar el projecte Implica't a les famílies de l'alumnat de 3r d'ESO. La xerrada pretenia donar a conèixer el Servei Comunitari que es realitzarà al centre aquest curs.

Es tracta d'una proposta educativa que combina processos d'aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte, i que s'ha d'aplicar als centres d'ensenyament secundari durant el curs actual. 

Davant d'unes 80 persones el professorat que va elaborar el projecte el curs 18-19, va explicar els objectius, el funcionament, l'aplicació i l'avaluació de l'Implica't. I van donar a conèixer les entitats col·laboradores en les quals l'alumnat de 3r d'ESO realitzarà el servei.

Les famílies van valorar positivament la iniciativa i van poder resoldre dubtes sobre el nou projecte.

L'alumnat de 3r d'ESO ha estat treballant des de l'inici de curs en els aprenentatges del servei des de la matèria de cultura i valors ètics, i religió. Aquesta matèria és la que es vincula a l'activitat comunitària. 

Per més informació sobre el Servei Comunitari en els centres educatius podeu consultar la web del Departament d'Educació.

 

Notícia enviada per: mcasal55