Serveis Mínims VAGA 18 d’octubre de 2019

Benvolgudes famílies,

Tal i com us vam informar, el divendres dia 18 d’octubre de 2019 hi ha convocada una vaga General de treballadores i de treballadors.

Tenint en compte la informació de que disposem avui sobre el personal que treballa a l’INS Pius Font i Quer, on de forma molt majoritària el professorat ha comunicat que farà el seguiment de la vaga i que a més, tot el personal no docent també ha comunicat que la secundarà, us informem que la jornada lectiva no es podrà dur a terme amb tota la normalitat que voldríem i que es veurà greument afectada.

Malgrat tot, el centre garantirà els serveis mínims establerts per la legislació vigent i garantirà l’obertura del centre. En aquesta línia i seguint els serveis mínims establerts, durant tota la jornada hi haurà al centre, com a mínim, 1 persona de l’equip directiu per atendre qualsevol incidència, a més del professorat que no secundarà la vaga.

Finalment, informar-vos que des del Consell Comarcal del Bages ens han comunicat que el servei de transport escolar de secundària no està inclòs dins dels serveis mínims establerts per aquesta convocatòria de vaga i que per tant, s’ha procedit a suspendre tot el transport escolar de secundària.

Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.

 

Equip Directiu

Notícia enviada per: vgrau