Escudella de Nadal

La proximitat de les dates que ens venen a sobre ens ha fet obrir la gana d'un menú ben nadalenc. Però, com en el fons som una mica mandrosos, hem reciclat la recepta del brou de Nadal de tota la vida i hem optat per un de prefabricat i envasat (també així avancem feina, que fer el brou són tres hores i escaig de bullir gallina, porros, cebes i altres hortalisses). Així, vam posar el brou a escalfar a l'olla mentre anàvem fent mini-pilotilles de la pilota que havia fet una iaia d'un alumne. Quan el brou va arrencar a bullir, vam posar els galets (Déu n'hi do!! Més de mitja hora al foc per coure's!) i al cap de quinze minuts vam afegir les mini-pilotilles a la nostra particular escudella. Passat tot el temps de cocció, vam poder assaborir una bona escudella, donant el tret de sortida al nostre particular Nadal.

Bon profit!

Notícia enviada per: racuna