El passat dimarts vam decidir fer receptes amb arròs. El primer que vam fer és bullir l’arròs en una cassola amb aigua i sal durant 15 minuts i a continuació deixar-ne 3 de repòs. Seguidament vam fer dos equips i vam cuinar dos plats d’arròs diferents: arròs a la cubana i arròs tres delícies.
Per l’arròs a la cubana vam afegir a l’arròs tomàquet i ous fregits. Els passos que vam seguir van ser: bullir l’arròs, eliminar l’excés d’aigua amb un colador, ficar l'arròs dins d'un got i donar-li uns copets perquè l’arròs baixi al plat. Just després vam posar-li el tomàquet per sobre i vam fregir l’ou. I ja ho tenim! (Ens vam oblidar dels plàtans fregits…Com costa ser perfecte!).
Per l’arròs tres delícies vam afegir a l’arròs blanc pernil tallat a trossos, pèsols, pastanaga cuita i truita. Ho vam barrejar tot i … Bon profit!
Notícia enviada per: racuna