Recordatoris i recomanacions sobre les tasques durant l’aturada lectiva

Benvolgudes famílies,

Atesa la durada del període de confinament pel COVID-19, la qual és difícil de preveure en aquest moments, ens tornem a posar en contacte amb vosaltres per fer-vos un seguit de recordatoris i recomanacions amb l'objectiu d'atenuar l'impacte de l'aturada de l'activitat lectiva.

En primer lloc, us recordem que les àrees respectives han proposat un seguit de tasques al Moodle del Pius per tal que tot l'alumnat pugui realitzar feines i/o activitats adreçades al manteniment i millora de les seves aptituds en relació amb cada matèria en particular. 

En segon lloc, i en relació amb el punt anterior, és del tot recomanable que animeu als vostres fills i filles a tenir un marc horari diari raonable dins del qual puguin realitzar les tasques proposades, amb la finalitat d'aprofitar el temps i de mantenir un ritme de treball adequat que faciliti la tornada al centre quan sigui possible reprendre l'activitat lectiva.

Finalment, volem recordar-vos també que tot l'alumnat pot comunicar-se a través del Moodle del Pius amb el seu professorat tutor, així com amb el professorat de les matèries respectives, per a realitzar qualsevol tipus de consulta.

Aprofitem l'avinentesa per enviar-vos una salutació cordial.

Atentament,

L'Equip Directiu

Notícia enviada per: dcoromi2