Concurs Fem Matemàtiques 2020: 9 alumnes del Pius, classificats.

Com cada any, els alumnes de 1r i 2n d'ESO del nostre centre varen participar a la primera fase del concurs Fem Matemàtiques.

El concurs consisteix en la resolució de 3 problemes en equip. Des del centre vàrem dedicar dues setmanes a treballar a l'aula els problemes proposats per tal que després cada equip pogués afrontar a casa la seva resolució. Us podem assegurar que els problemes no eren gens fàcils!

Aquests dies hem rebut una molt bona notícia i una altra de dolenta.

La bona és que 9 alumnes del nostre centre s'haurien classificat per a la segona fase del concurs: la Mireia Brucart, en Nil Costa, l'Oriol Massaneda i la Maria Sanchez de 1r d'ESO i l'Oriol Bernadich, en Max Dabo, l'Aleix Vidal, la Mireia Ladera i la Martina Monrós de 2n d'ESO.

La dolenta és que a causa de la situació que estem vivint, l'organització s'ha vist obligada a anular la següent fase i conseqüentment la continuació del concurs.

Volem felicitar de totes maneres a tots els que heu participat en el concurs i especialment a aquests nois i noies que han aconseguit superar la primera fase.

 

Notícia enviada per: jperez35