Preinscripció telemàtica a l’ESO pel curs 2020-2021

Us fem un resum del funcionament de les preinscripcions telemàtiques de l'ESO, arran de la Covid-19.

0.- La preinscripció en 6 passos

1.- El calendari previst de preinscripció d’ESO és del 13 al 22 de maig.

2.- S’obriran canals de comunicació al web del Pius, clars i específics per a la gestió administrativa de les preinscripcions.

3.- Tot el procés es farà de forma telemàtica a través d’internet. Un cop feta la preinscripció, s’haurà d’enviar un resguard i la documentació necessària al centre, al correu-e preins.eso@iespfq.cat.

4.- Excepcionalment i només els casos degudament justificats, podran demanar cita prèvia, per tal de presentar la documentació complimentada de forma presencial al centre.

Un cop es publiqui la normativa oficial, activarem al web tots els mecanismes per poder fer les gestions relacionades amb la preinscripció d’ESO i us concretarem els aspectes de funcionament, a fi i efecte de facilitar-vos tot el procés.

Confirmeu sempre tota la informació als canals oficials com el link: http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/  

Us recordem que al web del centre disposeu de la informació general del nostre institut, a l’apartat “Portes Obertes”. A més, també hi trobareu els principals documents del Pius, com ara el Projecte Educatiu, el Projecte de Direcció i la resta d’informacions d’interès.

Notícia enviada per: vgrau