Comiat virtual dels alumnes de 2n de Batxillerat

Donades les circumstàncies actuals, des del Pius hem cregut que no podíem deixar l'alumnat de 2n de Batxillerat sense un acte de comiat, ni que fos de manera virtual. Així, aquest dijous 18 de juny hem celebrat un acte de comiat a través del Meet, eina que ha passat en pocs mesos de ser anecdòtica o fins i tot desconeguda per a alguns, a ser una eina quotidiana i imprescindible. A tot hem d'estar disposats a trobar-li la cara positiva.

Així, l'acte, al qual han assistit l'alumnat, l'equip directiu i el professorat de l'institut, ha fet molt de goig amb més de 100 persones connectades.
El comiat ha començat amb una salutació i un repàs del pas dels alumnes pel Batxillerat per part del director. Els tutors i la tutora dels grups també els han dedicat unes paraules divertides i emotives. Al torn dels alumnes, els delegats i delegades i alguns espontanis professors i alumnes, han completat l'acte compartint les sensacions il·lusionants i alhora nostàlgiques amb les que deixen el Pius per afrontar els nous reptes de la seva vida.

Serà, sense cap dubte, una promoció que deixarà un buit al centre, amb l'afegit d'aquest final tan diferent que ningú podrà oblidar. Per això, hem volgut acabar l'acte amb un gran somriure i fent-nos unes fotos divertides.

Els nostres millors desitjos, noies i nois. Felicitats per la bona feina i molta sort! El Pius sempre serà casa vostra!

 

Notícia enviada per: fmarti85