Finalitzen els treballs exteriors del mòdul i la substitució de les finestres

Ja es pot observar com s'ha finalitzat el treball de renovació de les finestres de tota la façana del pati del rellotge. Al mateix temps, s'està treballant per substituir totes les canaleres del perímetre de l'edifici per tenir-ho tot a punt per l'inici de curs. La porta principal també s'ha de renovar, però es farà més avançat el curs per no entorpir l'inici de les classes.

Aquest cap de setmana també finalitzaran els treballs exteriors al voltant del mòdul per tal de deixar l'espai dels patis en perfectes condicions. L'alumnat trobarà grans canvis dins del pati dels porxos ja que el nou mòdul ha ocupat una part important de l'espai dedicat al pati.

També informem que malauradament, la grua amb la qual es va instal·lar el mòdul, va patir un problema mecànic greu i per aquest motiu encara està dins del pati. L'empresa ens ha informat  que estan esperant uns recanvis que han d'arribar d'Europa i que sembla ser que són complicats d'aconseguir. Un cop arribi es podrà treure del pati i alliberar-lo completament per a ús de l'alumnat. Mentre estigui al pati, es delimitarà amb tanques per tal de donar seguretat i evitar cap ensurt.

Esperem poder començar el proper dilluns dia 14 de setembre amb totes les obres finalitzades. 

Notícia enviada per: vgrau