L’alumnat de Batxillerat exposa els seus Treballs de Recerca

Els passats dies 19 i 20 d'octubre, l'alumnat de 2n de Batxillerat ha realitzat la defensa dels Treballs de Recerca davant d'un tribunal format per 3 professors i professores del centre, exposant el contingut que han estat treballant des del passat mes de gener d'aquest any excepcional. En alguns casos la defensa del treball s'ha hagut de realitzar de forma telemàtica a conseqüència del confinament d'algun grup.
 

Els nervis han aparegut inevitablement abans d'entrar a les aules, tot i que ràpidament han desaparegut en començar les exposicions. La temàtica triada per l'alumnat ha estat ben variada, en funció dels seus interessos, i malgrat la situació de pandèmia i confinaments que hem patit durant aquest 2020, la qualitat dels treballs ha estat alta. Des del claustre els volem felicitar per la feina feta.

En finalitzar les exposicions, els alumnes sortien relaxats i contents, en haver-se tret "un gran pes de sobre". A partir d'ara podran concentrar els esforços a completar el 2n de Batxillerat i preparar les Proves d'Accés a la Universitat.

Notícia enviada per: fmarti85