Mireia Majó (ex-alumna del Pius) obté un dels Premis Extraordinaris de Batxillerat

El professorat del Pius Font i Quer, felicitem a la Mireia Majó, per l’obtenció d’un dels 43 Premis Extraordinaris de Batxillerat que s’han donat a tota Catalunya.

Moltes felicitats i sort en el teu futur!

Els Premis Extraordinaris de Batxillerat són un estímul per als alumnes i constitueixen el reconeixement oficial dels mèrits dels alumnes que demostren una preparació especial en aquests ensenyaments. Són també una mostra de la constància i el compromís pel treball compartit entre estudiant, professors i família.

Aquest guardó proporciona els avantatges següents als alumnes que l'obtenen:

  • el reconeixement explícit en el seu expedient acadèmic;
  • l'exempció de les taxes universitàries per al primer curs (d'acord amb el decret que cada any fixa els preus dels serveis acadèmics a les universitats públiques de Catalunya);
  • un curs ordinari (de setembre a juny) gratuït en una escola oficial d'idiomes de Catalunya;
  • l'estada en un centre de recerca o institució relacionada amb el camp d'interès dels alumnes;
  • la possibilitat de participar en els Premis Nacionals de Batxillerat.

Les proves tenen com a objectiu que els alumnes posin en valor les capacitats de raonament i argumentació, deducció i inducció, síntesi, relació entre coneixements diferents, connexió d'idees, transferència, adequació del llenguatge i del lèxic als requeriments de les proves i expressió clara i correcta.

La prova consta de tres parts, una amb un comentari sobre un tema d’interès general, una altra de llengua estrangera i la darrera de la matèria de modalitat triada, en el cas de la Mireia es va presentar per Dibuix Tècnic.

Notícia enviada per: vgrau