Desprès de l’ESO, què?

Les pròximes setmanes l'alumnat de 4t d'ESO ha de començar a prendre decisions sobre el seu futur acadèmic. Per tal que les famílies puguin fer un acompanyament als nois i noies en aquesta tasca es farà una xerrada sobre el tema organitzada pel centre amb la col·laboració de l'AMPA.

El dimecres 28 a les 19 h es podrà assistir a la xerrada informativa virtual sobre orientació acadèmica. S’hi podrà accedir a través del google meet i de l’enllaç: meet.google.com/uqw-ubno-ecy

En la trobada es comentaran les diferents sortides acadèmiques, els terminis de preinscripcions pels ensenyaments postobligatoris, i es donaran a conèixer recursos per tal que es pugui ajudar als joves a fer aquesta tria.

L'activitat està destinada a famílies de l'alumnat de 4t d'ESO, però també hi pot assistir qualsevol altra família del centre que tingui interès en el tema.

Les ponents de la xerrada seran la Lord Bujons, orientadora del centre, i la Montse Casals, coordinadora pedagògica.

Paral·lelament a aquesta activitat, es faran xerrades informatives a l'alumnat durant les hores de tutoria.

Durant la primera setmana de maig, també es farà arribar a les famílies el Consell orientador, elaborat pel professorat tutor i l'equip docent, sobre l'orientació adequada i recomanada des de l'institut per cada alumne/a.

Esperem que aquestes eines siguin útils a les famílies i a l'alumnat per fer una tria motivadora i coherent.

 

Notícia enviada per: mcasal55