Exposició de les fotografies del concurs de fotografia matemàtica

Com ja us vàrem explicar en una notícia anterior més de 150 alumnes varen participar en el concurs de fotografia matemàtica d'enguany. Per participar en el concurs calia enviar una fotografia amb algun motiu matemàtic acompanyada per un títol suggestiu.

Per tal de seleccionar les fotografies guanyadores que representarien al Pius cada classe va triar la que creia que era la millor fotografia de les que s'havien presentat en el seu grup. Posteriorment un jurat composat per professors de l'àrea de matemàtiques va tenir la difícil tasca de seleccionar la millor foto de cada nivell i després triar entre les dues fotografies guanyadores de cada cicle  quina era la que representaria al nostre centre en el concurs de fotografia matemàtica de Catalunya (una de 1r i 2n d'ESO, una de 3r i 4t d'ESO i una de 1r i 2n de BAT i una del professorat del centre).

Des del divendres 7 de maig es pot visitar al vestíbul de l'institut l'exposició de les millors fotografies que han participat al concurs de fotografia matemàtica d'enguany. 

També us deixem un link per poder-les veure des de casa:

Concurs fotografia matemàtica 2021. Fotos finalistes

L'àrea de matemàtiques vol donar les gràcies a tots els alumnes que han participat en el concurs i felicitar als seleccionats per a participar a la fase final catalana!

Notícia enviada per: jperez35