Projecte Equipa’t curs 2021-2022

Benvolgudes famílies,

El projecte EQUIPA'T neix impulsat per l'AMPA de l’Institut Pius Font i Quer amb l'objectiu de facilitar que les famílies amb menys recursos econòmics accedeixin als llibres de text. D'aquesta manera, s'adquireixen els llibres a un preu més raonable i econòmic tenint en compte uns requisits que les famílies amb més necessitat han de presentar.

Per poder participar del projecte caldrà presentar els documents necessaris per a la sol·licitud al servei d’orientació de l’AMPA del 9 al 23 de juny (amb cita prèvia, enviant un correu a: orientacio.pius@iespfq.cat). L’horari d’obertura és de 9.30 a 13.30h.

*Recordem que els alumnes que el curs 2020/2021 han participat del projecte haureu de retornar els llibres a la BIBLIOTECA de l’institut com a màxim fins el 30 de juny.

Documentació necessària a dur:

-Certificat de convivència.

-Justificant d’ingressos del pare, mare o tutors legals (última nòmina, justificant de prestació, justificant conforme no es cobra cap prestació,…).

-En cas de separació o divorci dels pares, sentència o document on hi consti l’import de la manutenció pels fills.

-Carnet de família nombrosa i/o monoparental, si s’escau.

L’adjudicació de l’ajuda es farà tenint en compte uns barems econòmics, mai superiors a l’Indicador de Renda de Suficiència que estableix la Generalitat de Catalunya.

 

Per a qualsevol dubte referent al Projecte Equipa’t, ens podeu enviar un correu a orientacio.pius@iespfq.cat o a ampa.pfq@gmail.com

Salutacions cordials,

Notícia enviada per: lbujons