Gestió casos COVID-19

Us informem del protocol que seguim en casos d'alumnat positiu de COVID-19 o confinament per ser contacte estret i no estar immunitzat:

1. Si el grup estable està confinat (o parcialment confinat), es rebrà un correu electrònic des de Direcció informant-vos de l'aparició d'un cas positiu. En aquest cas les classes es realitzaran simultàniament de manera presencial amb l'alumnat que pot assistir a l'aula (alumnat immunitzat) i virtualment a través de la plataforma Google Meet amb l'alumnat que ha de romandre a casa (alumnat no immunitzat o positiu) fins la data que s'indiqui (7 dies des de la detecció del cas positiu). Els enllaços de les reunions els podreu trobar a la pàgina web. Així mateix, es mantindrà el contacte amb l'alumnat confinat a través de la missatgeria del Moodle.
 
Podria ser que en alguna hora no es connecti ningú perquè el professorat estigui de baixa, el grup classe estigui de sortida, hi hagi algun problema greu de connexió, etc., però sempre que sigui possible es realitzarà aquest contacte a través del Google Meet, encara que sigui per informar de les feines que han de realitzar.
 
2. Si el grup estable no està confinat però hi ha algun/a alumne/a que sí (positiu o contacte estret), no es rebrà cap notificació des de Direcció. En aquest cas, les classes es realitzaran únicament de forma presencial. L'alumnat confinat mantindrà el contacte a través de la missatgeria del Moodle i demanarà als companys/es per fer el seguiment de les matèries. El mateix procediment se seguirà en cas que un/a alumne/a no pugui assistir al centre per malaltia comuna.
 
En el cas de Batxillerat, si l'alumne no presenta símptomes (o són lleus) i ha d'estar confinat podrà demanar realitzar les classes de forma virtual i, sempre i quan sigui possible, podrà fer el seguiment de les classes a través del Google Meet com si es tractés del cas 1.

Notícia enviada per: dferre20