Tallers de conversa en anglès

Benvolgudes famílies,
 
S'acosta l'estiu i és bon moment per posar en pràctica l'anglès que els vostres fills i filles hauran après durant el curs, per anar pel món i fer noves amistats, al càmping, a la platja, a una excursió per la muntanya, de viatge amb la family, o fins i tot per jugar online amb gent d'arreu del planeta!
 
Per tal de donar-los més confiança a l'hora de parlar-lo i escoltar-lo, i responent a la petició que vau fer moltes famílies i alumnes a través de les enquestes, des de l'AMPA us proposem dos tipus de tallers de conversa en anglès, per a grups reduïts (entre 8 i 10 alumnes): 
 
– Un taller presencial a l'institut, impartit per Aurea7, que es farà els dimarts de 16 a 17.30h. Aquest curs té un preu total de 25€ per alumne.
 
 
– Un taller virtual impartit per My Language Coach, amb la Helen, professora nadiua amb molta experiència en fer classes online amb adolescents, i que utilitza eines com la pissarra virtual i el moodle. Per a més informació, podeu veure el vídeo que ens ha fet arribar la Helen. El taller de conversa online es farà els dijous de 16 a 17.30h. El preu total del curs és de 50€ per alumne.
 
En tots dos tallers, els vostres fills i filles podran practicar molt la conversa i l'escolta en un entorn reduït, difícil d'aconseguir en grups grans, alhora que milloraran els seus coneixements de gramàtica i ortografia.
 
Els cursos estan adreçats a tot l'alumnat del Pius, comencen el 15 de març i acaben el 2 de juny.
 
Ja podeu reservar la vostra plaça omplint aquest formulari, fins el 5 de març.
 
Esperem que la iniciativa sigui del vostre interès.
 
Salutacions,
 
Equip AMPA

Notícia enviada per: mcirera