Inici preinscripcions Formació Professional i *Batxillerat*

Benvolgudes famílies,

Us recordem que del 20 al 26 d'abril s'obre el termini de preinscripció a Cicles Formatius de Grau mitjà i a Batxillerat. És un tràmit online (us deixem les webs a continuació) molt senzill que simplement demana una identificació per poder iniciar-lo.

És totalment independent a l'institut cosa que fa que sigui la família i l'alumne qui fa tot el tràmit i el seguiment d'aquest. Tot i això us podem ajudar pel què necessiteu. 

Pel què fa a Cicles Formatius de Grau mitjà és important haver mirat previament quins són els cicles que ens interessen i tenir-los clar per poder-ne posar varis en la tria. 

Us deixem a continuació l'enllaç de preinscripció a Cicles Formatius de Grau mitjà: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/fp-grau-mitja/inici/

Pel què fa a Batxillerat NOMÉS han de tramitar preinscripció aquell alumnat que vulgui anar a cursar el batxillerat en un altre institut (artísitic o qualsevol altre itinerari però fora del Pius). L'alumnat que es vol quedar a fer batxillerat aquí de moment no ha de fer res, ja serà informat més endavant.

Us deixem a continuació l'enllaç de preinscripció a batxillerat: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/batxillerat/inici/

 

Aquí us adjuntem la web general de la Preinscirpció a Catalunya: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici/

i la web de Tria Educativa per si teniu algun dubte sobre la cerca d'estudis: https://triaeducativa.gencat.cat/ca/inici

 

Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès i si teniu qualsevol dubte us podeu adreçar al servei d'orientació de l'AMPA.

Notícia enviada per: lbujons