Viatge 4t ESO: Toledo + Humor Amarillo

Després de descansar plàcidament a l’hotel, avui ens hem posat en marxa per a fer moltes coses. Hem començat fent un Tour per Toledo. La primera part ha estat un tour panoràmic sobre rodes on els guies ens han explicat la importància de la ciutat al llarg de la seva història i hem pogut observar l’skyline de la ciutat.

Després hem començat la visita a peu: primer hem travessat el Puente de Alcántara, que permet creuar el río Tajo (que és el més llarg de la Península, amb un recorregut de 1.007km) i connecta les dues vessants de la ciutat. Hem enfilat carrers amunt i ens hem dirigit a la part més antiga de la ciutat, el «barrio de la judería» on hem pogut admirar la Sinagoga del Tránsito, una sinagoga d’estil mudéjar construida al segle XIV. Un cop hem sortit del barri jueu, hem posat rumb cap a la parròquia de Santo Tomé, on hem pogut gaudir del quadre més famós de El Greco, El entierro del Conde Orgaz, un oli amb estil manierista pintat per dit artista entre els anys 1586 i 1588. Per finalitzar la visita, hem baixat carrers avall fins arribar a la Catedral de Toledo, més coneguda com La catedral de Santa María. Allà hem pogut observar la seva magnitud i esplendor.

Després de tant caminar, hem dinat i hem marxat cap a l’activitat estrella del dia: «Humor Amarillo». Durant gairebé dues hores i mitja hem pogut gaudir i riure duent a terme una sèrie d’activitats i proves ben esbojarrades: curses d’obstacles, lluites de sumo, inflables, circuit de cars a pedals, futbol diana, …

Ha estat un dia ben complert, però això no s’acaba… Demà, més i millor!!

¡¡Madrid, allá vamos!!

Notícia enviada per: racuna