S’apropa l’estiu… Comença a fer calor… I això vol dir que ara comencen a venir més de gust menjar plats senzills i fresquets que no pas plats de cullera i cocció. Per això, la setmana passada vam decidir fer unes amanides variades ben fresques.
Els ingredients que vam fer servir van ser escarola i enciam de full de roure, com a element base, i després els vam combinar amb tonyina, tomàquets cherry, blat de moro dolç, formatge feta, pebrot, vermell, cogombre, palets de cranc, ceba i pastanaga.
Vam començar netejant l’escarola i l’enciam. El vam tallar i el vam deixar en remull. Mentrestant, ens vam repartir la feina com a bons companys i mentre uns rentaven les hortalisses i les anaven tallant, els altres vam trinxar la tonyina i el blat de moro, i vam tallar el formatge feta en daus. Cada ingredient va ser treballat de forma individual i es va posar en un plat.
Quan tot els ingredients van estar preparats, vam escórrer l’escarola i l’enciam i els vam posar en dues safates ben grans. Un cop vam disposar cada ingredient en un plat o safata, cadascú va agafar el seu plat i es va fer una amanida totalment personalitzada al seu gust. Vam seure a taula i vam poder gaudir d‘una bona amanida verda. El que va sobrar va ser repartit en tuppers per a seguir-ne gaudint a casa!!
Héctor Murillo, 2SB
Notícia enviada per: racuna