BageScape (CdSíntesi de 2ESO)

Tots els alumnes de 2n d’ESO durant la setmana del 4 d’abril vam treballar el Crèdit de Síntesi que anava sobre la comarca del Bages. Cada classe tenia un mapa amb 6 zones diferents que dividien la comarca del Bages en 6 territoris. Mitjançant activitats lúdiques que havien preparat els professors/es, com van ser els escape rooms, podíem obtenir punts turístics del Bages que ens van ser molt útils per realitzar el nostre producte final. El producte final de cada classe era diferent, però tots buscaven el mateix, promoure les seves zones com una destinació atractiva per als turistes.

Vam fer una excursió a Montserrat, una muntanya importantíssima perquè hi ha el monestir de Montserrat on es troba la Moreneta, la patrona de Catalunya. Nosaltres vam tenir el privilegi de poder veure la Moreneta mentre escoltàvem els escolans cantar el virolai a la missa del migdia de la 13:00. Va ser una experiència espectacular!

Quan ja havíem assolit uns certs coneixements sobre la comarca, ens va tocar posar-nos d’acord amb la classe sobre quin format final de campanya de màrqueting volíem realitzar. Cada grup de la classe generaria contingut per aquesta campanya amb informació rellevant de la seva zona. Tots els productes finals van quedar fenomenals i originals.

Va ser una setmana inoblidable i molt profitosa.

Júlia Sardans Guitart

Notícia enviada per: mriera

Tagged