Esquí alpí a La Massella

Els dies 7 i 14 de febrer gran part de l’alumnat de l’institut va anar a l’estació d’esquí de La Massella a practicar esquí alpí. El primer dimarts, 2n i 3r van poder aprendre i practicar la tècnica de l’esquí alpí amb monitors i després pel seu compte, en un dia on la neu no va parar de caure. Set dies més tard, l’alumnat de 4t d’ESO i 1r de BAT va poder triar si realitzar esquí o surf de neu, alguns amb monitors, i altres pel seu compte. Van acabar la jornada esquiant i demostrant cadascú la seva destresa juntament amb el professorat acompanyant en un dia primaveral.

La Massella és una estació de la Vall de la Cerdanya, coneguda pels seus boscos, que cobreixen tota la falda del cim de La Tosa (2.535m), punt culminant del seu domini esquiable des d’on es pot gaudir d’un mirador excepcional.

Al llarg dels diferents cursos l’alumnat va aprenent aquesta modalitat d’esquí, des del primer objectiu que és el de conèixer els principals fonaments d’aquesta pràctica amb seguretat, i a partir d’aquí cadascú va millorant depenent de la seva habilitat i destresa, arribant si volen, a canviar-se a la modalitat de surf de neu els dos últims anys.

Per l’alumnat també és una bona oportunitat per esquiar en un dia menys massificat i en companyia dels seus amics i companys, la qual cosa fa que en gaudeixin molt. 

Notícia enviada per: jbarbe5