Entrega del llibre de treballs de recerca del Centre de Recursos Pedagògics

El passat dijous 20 d'abril al Museu de l'Aigua i el Tèxtil es van entregar els llibres dels treballs de Recerca d’alumnes de batxillerat del Bages i del Moianès curs 2022-23. Aquesta és una publicació que recull els resums dels treballs de recerca que els centres han considerat més interessants presentats per l’alumnat de 2n de batxillerat. També inclou una breu fitxa de la resta de treballs fets, a més d’un apartat de treballs del curs anterior premiats en diferents convocatòries.

El passat dijous 20 d'abril al Museu de l'Aigua i el Tèxtil es van entregar els llibres dels treballs de Recerca d’alumnes de batxillerat del Bages i del Moianès curs 2021-2022. Aquesta és una publicació que recull els resums dels treballs de recerca que els centres han considerat més interessants presentats per l’alumnat de 2n de batxillerat. També inclou una breu fitxa de la resta de treballs fets, a més d’un apartat de treballs del curs anterior premiats en diferents convocatòries.

L’acte es va iniciar amb la conferència "La recerca com a mètode de treball en la musica", a càrrec de Noemí Pasquina. Seguidament, es va fer el lliurament del llibre a l’alumnat que  havia aportat el resum del seu treball.

La publicació és coordinada pel Centre de Recursos Pedagògics del Bages amb la participació i la implicació directa de 17 centres d’educació secundària del Bages i del Moianès. El llibre té el suport del Consell Comarcal del Bages, el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus, la Fundació Universitària del Bages i Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Sèquia.

L'alumnat del Pius Font i Quer que van participar de l'acta són: la Laia Berné pel seu treball "L'alimentació en el tennis", la Marta Torrente pel seu treball "Una trajectòria plena d'obstacles: Veus dels avenços i resistències de la lluita feminista en els moviments anticapitalistes", el Pol Gibert "Encadenats a la llibertat. Anàlisi de la moral pandèmica", l'Alba Pujol pel seu treball "Disseny i creació d'una peça de joia" i per últim l'Oriol Bernadich "Successions de Look and Say. Estudi de quatre variants en binari".

Notícia enviada per: jbordes1