PROJECTE EMMIRALLA’T AL PIUS

Durant aquestes últimes setmanes, l’alumnat de 3r d’ESO ha participat en la Campanya Emmiralla’t promoguda per l’Ajuntament de Manresa.Aquesta té com a objectiu combatre la pressió estètica i prevenir els trastorns de conducta alimentària.

L’alumnat de 3r d’ESO ha fet un primer taller on ha pogut reflexionar i analitzar què és la pressió estètica i quins són els mitjans de creació i validació més propers a les persones joves. També han tingut l’oportunitat d’aprendre que és un cànon de bellesa i com varien a través del temps i la geografia. S’ha intentat proporcionar a l’alumnat els recursos necessaris perquè puguin analitzar la seva relació amb l’alimentació i l’esport, així com generar pensaments i actituds positives davant del propi cos i dels cossos dels altres com a estratègia de prevenció dels TCA.

A la segona sessió l’alumnat ha treballat en un guió amb l’objectiu de poder elaborar uns petits vídeos que seran inclosos com a campanyes de sensibilització per l’Ajuntament de Manresa.

La setmana passada, un grup d’uns 15 alumnes han gravat en diferents espais del nostre centre aquests vídeos, que  es pretén penjar a les xarxes socials.

L’experiència ha estat molt positiva i ja tenim ganes de veure el resultat.

 

Notícia enviada per: eperez