Consell de Savis a 2 ESO B

El passat divendres 28 d'abril l'alumnat de 2n d'ESO B vam rebre la visita de la Shalana Rodríguez i d'en Marc Sànchez dins del marc del projecte Consell de Savis.

El passat divendres 28 d'abril l'alumnat de 2 ESO B vam rerebre la visita de la Shalana Rodríguez i d'en Marc Sánchez, antics alumnes del centre, dins del marc del projecte del Consell de Savis.

Durant la seva xerrada ens van explicar la seva experiència tant acadèmica com professional.  Sabem que la Shalana va estudiar el batxillerat humanístic i, posteriorment, va fer estudis per a dedicar-se a la docència.  Actualment és mestre, treballa com a monitora de natació i col·labora amb el programa Random del canal SX3.  D'en Marc sabem que va fer el batxillerat artístic i, actualment, estudia disseny de moda a l'EBAU. A més d'explicar-nos anècdotes de la seva trajectòria,  van insistir en la importància de l'estudi i en el fet de triar allò que veritablement ens agradi, i no allò que l'altra gent ens digui que ens convé fer.

En conclusió, creiem que va ser una experiència enriquidora i ens van donar consells molt útils per al nostre futur proper.

Notícia enviada per: dcoromi2

Tagged