El grup de quart d’ESO de Laboralia de l’assignatura d’ECONOMIA han dut a terme l’activitat de recol·lecció de les olives de l’olivera de l’institut i la confitura de les mateixes. Després de recol·lectar les olives han seguit una recepta tradicional i casolana consistent en cobrir-les d’aigua i anar fent rentats diaris. Un cop es treu l’amargor de les olives és el torn de posar-les en salmorra i amanir-les amb varies herbes seguint la recepta. Cal esperar uns tres mesos per tastar-les i veure el resultat.
Related Posts
1r Torneig d’escacs Pius Font i Quer
El 3 de maig ha començat el 1r torneig d'escacs al Pius. En aquesta primera edició s'han inscrit 13 alumnes…
Projecte de geometria a 1r d’ESO: Un encàrrec estrafolari!
Durant aquests dies, l’alumnat de 1r d’ESO ha rebut la visita del Sr. Molta Pasta. Com ell mateix ens ha…
Mira … Sent … Pensa … Contempla
En els actes del DENIP 2018: Arrelar la Pau, vam plantar una olivera en el nostre patí, com a símbol…