A la biblioteca també juguem!

A la biblioteca també juguem!
Tot seguit, us mostrem uns dels serveis que gestiona l’AFA, conjuntament amb l’Institut, la Biblioteca, que aquest mes de gener incorpora al seu fons nou material.
Des de fa un temps que a la biblioteca de l’Institut es va estrenar la iniciativa de jugar lliurement als escacs durant les hores del pati. Aquesta activitat ha despertat un gran interès entre l’alumnat, que aquest curs s’ha vist incrementada arran de la prohibició dels telèfons mòbils a tot el centre. 

Aquest mes de gener, l’Institut ha comprat uns quants jocs de taula que s’han incorporat al fons de la biblioteca, per tal que alumnat hi pugui jugar a les hores del pati i també en algunes hores de tutoria.

Els jocs de taula no només són divertits sinó que a més ens comporten tot un seguit de beneficis:

  • Ensenyen a respectar les normes
  • Milloren la capacitat d’anàlisi
  • Impulsen la cooperació
  • Ajuden a tolerar la frustració
  • Desenvolupen la capacitat resolutiva

 Des de l’AFA també volem contribuir- hi i fer créixer aquest fons, a partir de jocs de taula que les famílies tingueu a casa en BON ESTAT i que ja no utilitzeu. Si en teniu algun i ens el voleu cedir podeu portar-lo a la biblioteca, o bé, al despatx de l’AFA, de dilluns a divendres de 8 h a 14.30 h, els dimarts a la tarda també de 16 h a 18 h.

Recordeu la importància de pagar la quota de l’AFA, sense la col·laboració de les famílies no podríem tirar endavant els diferents serveis i activitats que s’ofereixen a l’Institut. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *