Festes de la LLum ’24

Aquest any el Cercle Artístic de Manresa celebra el seu centenari i som els Administradors de les Festes de la Llum.

Amb motiu de les Festes de la Llum i com a activitats organitzades pròpiament pel Cercle i relacionades amb el món de l’Art, amb la finalitat de fomentar la creació artística en els infants i joves; hem organitzat les següents activitats:

– dissabte 10 de febrer a les 18 h. Sala Plana de l’Om. Picasso “La mirada”, espectacle de titelles per a petits i grans a càrrec de la companyia Pengim-Penjam.

A partir de quadres de Picasso es crea un divertiment (espectacle promogut per la Fundació Picasso en commemorar els 50 anys de la seva mort)

– dissabte 17 de febrer d’11 a 14h. Plaça Neus Català (Crist Rei) Festa infantil “La rosassa del Carme” on els nens podran fer córrer la imaginació per elaborar (amb cartolines i goma eva) el que hauria pogut ser l’antiga rosassa de l’església del Carme. Activitat guiada per gent del Cercle, monitors del CAE i animada pel grup Ai Cari que farà a les 11h. una representació de l’Auca de la Llum. Es repartirà coca i begudes als participants.

– diumenge 18 de febrer de 9 a 13,30 h. Primer concurs infantil i juvenil de pintura ràpida. Segellat de papers i/o teles al Casino de Manresa. Es repartirà coca i begudes als participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *